وقتی کوچیکبودم ،مثه همه بچه های دیگه مریض می شدم و به دکتر مراجعه می کردم. طبیعی بود که بعد از مطب جناب دکتر کارم به تزریقات چی امروزی و آمپول زن اون روزها می افتاد

با هزار ترس و لرز و بدبختی و ده هزار حیله برای فرار از زیر چنگال خوف انگیز آن فرشته نجات ، تسلیم شده و روی تخت می خوابیدم به سینه .

اون فرشته مهربان به زبون های مختلف تلاش می کرد.منو قانع کنه.که عضلاتم رو منقبض نکنم.تا تزریق به به خوبی و خوشی تمومبشه .

اما ترس از سرنگ و سوزن وحشتناکش تو همه جونم رخنه کرده بود.به خواست منطقی اوننمی تونستم عملکنم و همین باعث تجربه ای تلخو تکراری ازدردو رنجمضاعف ازآمپودن می شد.

امابالاخره یکاتفاق خوباینچرخه ترس و فرار از آمپول رو بهپایان خودش رسوند .

یکبار کهبه همراه پدر بزرگ مهربونو دانام ، برای تزریق به آمپول زن مهربانی مراجعه کرده بودیم .اون فرشته گفت : آماده تزریق باش.من کمی کار دارم ،بعد از تموم شدن کارام میام وآمپولت رو می زنم.منتها الانبا الکلجاشو ضد عفونی می کنم.که دیگهمعطل نشی .

من آماده بر روی تخت خوابیدم. پدر بزرگ هم سر من رو به داستانی شیرینش گرم کرد. دقایقی گذشت ، سوزشیبسیارخفیف که قابلاعتنا نبودو بعد صدای مهربانی کهمیگفت : تمام شد.بلندش شو عزیزم

راستشنهتنهامتوجه فرو رفتن سوزن سرنگ نشدم . بلکه کوچکتریندردی هم وجودنداشت .

از اونبهبعدمتوجه شدم که چرا آمپون ها مرتبمی گن عضلتروشل کن. بعد ها پدر بزرگ با یاد آوری آن تزریق و تزریق های قبل؛نصیحتی به من کرد.که آن نصیحت این بود.

اونگفت :پسرم، زندگی همدرست مثل آمپول زدنه.اگر موقع تزریقآمپول سخت بگیری و عضله ها رو منقبض کنی ، نه تنها درد داره؛ بلکهجای تزریق هم متورم می شه ، حتی ممکن است سوزن در عضله بشکنه و احتمال عفونت محل تزریقهم زیاده

واضافهکرد: زندگی هم درستمثل آمپودنههر چه بیشتر سخت تر بگیری . درد و رنجت بیشتر میشه.

پس اگه مشکلی پیش می آید ، پشت اونمتوقف نشوو ماتم نگیر که چه کنی.یا حلش کن ،یادورش بزن .

پایان

داستان کوتاه سند بهشت - نویسنده : صلاح الدین احمد لواسانی

داستان کوتاه یِه جِرَم به صد جِرَت - نویسنده : صلاح الدین احمد لواسانی

داستان کوتاه یک کار نیک - نویسنده: صلاح الدین احمد لواسانی

داستان کوتاه آمپول زن - نویسنده : صلاح الدین احمد لواسانی

داستان کوتاه اف اف - نویسنده : صلاح الدین احمد لواسانی

، ,تزریق ,آمپول ,رو ,هم ,زن ,پدر بزرگ ,آمپول زن ,روی تخت ,ترس و ,فرار از

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تیم مشاوران مدیریت ایران IranMCT ویکی رضوی سرزمین آلاله های تلخ زرین تاب زندگی خوب می آموزد قدرتمند باش تا شاد باشی خلاصه کتاب آموزه های روانشناسی در حدیث مسعود آذربایجانی خرید کتاب پی دی اف زبان آموزی ان سوي باورها پيجي براي همه دو استکان چای داغ